image1

Steeds meer klanten weten u te vinden maar uw medewerkers kunnen de toeloop niet aan?

Legal Seniors is gespecialiseerd in detachering van 50Plus juridische professionals op specialistische en generalistische opdrachten op uiteenlopende rechtsgebieden. Denk bijvoorbeeld aan juridische secretaressen, arbeidsrecht juristen, juridische adviseurs, contract managers.

Ondernemen is geen sinecure. Als directeur maakt u lange dagen. U steekt veel tijd in het doorontwikkelen van uw organisatie. 24/7 Is eerder regel dan uitzondering. Geleidelijk aan werpt dit zijn vruchten af: goede scores bij klanttevredenheidsonderzoeken, verlenging van opdrachten, meer opdrachten, nieuwe klanten, nieuwe opdrachten etc.

Groei betekent hogere personeelslasten

De groei van uw organisatie heeft ook weerslag op uw personeelsbestand. Uw personeel blijkt niet meer over de juiste kennis en expertise te beschikken. Daarnaast ziet u zich genoodzaakt om uw personeelsbestand uit te breiden.
Omzetgroei betekent niet altijd dat u over voldoende werkkapitaal beschikt om te investeren in gekwalificeerd personeel. Voor de continuïteit en doorontwikkeling van uw organisatie heeft u behoefte aan senior professionals. Budgettair bent u echter in staat om junior medewerkers in dienst te nemen.

Detachering | Werving & Selectie

Hiaten in uw personeelsbestand kunt u ondervangen door op interim basis senior professionals in te zetten. Dankzij hun kennis en ervaring maken ze zich uw bedrijfsprocessen snel eigen. Binnen afzienbare tijd kunnen ze zelfstandig aan de slag binnen uw organisatie. Voor uw huidig personeel kunnen ze optreden als coach en ze de juiste vaardigheden en kennis bijbrengen. Bij werving & selectie kunnen ze u ondersteunen bij selectie van medewerkers met de juiste competenties. Senior professionals zijn ook uw adviseur bij het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen.

Sociaal ondernemerschap

Legal Seniors is gespecialiseerd in detachering van 50Plus juridische professionals op specialistische en generalistische opdrachten op uiteenlopende rechtsgebieden. Denk bijvoorbeeld aan juridische secretaressen, arbeidsrecht juristen, juridische adviseurs, contract managers. Wij stellen u in de gelegenheid juridische specialisten in te huren tegen een voor u betaalbaar tarief. Een beperkt beschikbare begroting voor personeelskosten hoeft groei en doorontwikkeling van uw organisatie niet in de weg te staan! Met Legal Seniors als leverancier van uw tijdelijk personeel geeft u bovendien MVO (duurzaam inzetten van personeel) een centrale plek in uw bedrijfsbeleid. Een leuke bijkomstigheid.

Meer weten over de werkwijze van Legal Seniors? Neem vrijblijvend contact op.

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Bent u een 50Plus juridische professional en er nog lang niet aan toe om achter de geraniums te zitten?
Vul het contactformulier in. We nemen op werkdagen binnen 24 uur telefonisch contact met u op.