Over Ons

Legal Seniors is een juridisch advies- en recruitmentbureau speciaal gericht op het weer aan het werk helpen van middelbaar tot hoger opgeleide juridisch specialisten, ouder dan 50 jaar. Samen met het concept Loondienst BV maakt Legal Seniors onder deel uit van de Stichting Zelfstandige Professionals Nederland (SZPN).

Dit doen wij door de kandidaten ver onder het gangbare markttarief aan te bieden. De beste kwaliteit, tegen lagere kosten.

over ons

SZPN is een totaal concept.

Via Legal Seniors worden 50Plus juridische professionals geplaatst op kortdurende opdrachten met een maximale duur van 5,5 jaar.

Voor langdurige opdrachten kunnen 50Plus juridische professionals aan de slag via het concept van Loondienst BV.

Kwaliteitsgaranties

nbbu

NBBU

Legal Seniors maakt gebruik van een payrollingbureau wat lid is van De Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU); de brancheorganisatie voor het MKB-segment in de uitzendbranche en flexmarkt.

sna nen

NEN 4400 certificering

Het payrollingbureau is NEN 4400 gecertificeerd. Het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid (SNA) is het keurmerk voor alle uitzendondernemingen en (onder)aannemers van werk. Het keurmerk is gebaseerd op NEN 4400-1 en NEN 4400-2.

Bent u een 50Plus juridische professional en er nog lang niet aan toe om achter de geraniums te zitten?
Vul het contactformulier in. We nemen op werkdagen binnen 24 uur telefonisch contact met u op.

Deel deze pagina:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email